Avoin työpaikka: CTO

Avoin työpaikka: CTO

Lavliér on vuonna 2023 perustettu suomalainen lifestyle-brändi ja luonnonkosmetiikan kehittäjä, joka hyödyntää uusimpia materiaali-innovaatioita tuotteissaan. Olemme omistautuneet luomaan korkealaatuisia ja luonnonmukaisia tuotteita, ja edistämään metsäteollisuuden sivuvirtojen hyödyntämistä kosmetiikassa. Tuotteemme ovat saaneet inspiraationsa Pohjoismaiden kauneudesta ja puhtaudesta, ja ne valmistetaan huolella ja yksityiskohtiin paneutuen Suomessa.


Tehtävän kuvaus:


Etsimme meidän kahden hengen perustajatiimiin avainhenkilöa vastaamaan yrityksemme teknologiasta, tuotteista ja tuotannosta. Tehtävään sisältyy uusien innovatiivisten materiaalien kehitys ja tuotekehitysprojektien tuotantoon vieminen, materiaalihankinnat, tuotannon johtaminen ja tuotteiden markkinoille vieminen. Teknologiajohtaja tekee tiivistä yhteistyötä sekä ulkoisten että sisäisten asiakkaiden kanssa edistääkseen innovointia ja varmistaakseen jatkossakin tuotteidemme kilpailukyvyn markkinoilla.


Pätevyysvaatimukset:


Kokemus kosmetiikka- tai kauneudenhoitoalalta

Tuotekehitystaidot

Ulkoistetun tuotannon hallinta

Kokemus projektinhallinnasta ja monialaisten tiimien johtamisesta

Erinomaiset johtamistaidot

Vahvat ongelmanratkaisutaidot

Kandidaatin tai maisterin tutkinto asiaankuuluvalta alalta

Erinomaiset suulliset ja kirjalliset viestintätaidot (suomi ja englanti)


Yhtiömme rahoituskierros alkaa kesällä 2024. Huomioithan, että palkanmaksu alkaa vasta rahoituskierroksen päätyttyä. Avainhenkilöillä on mahdollisuus osakkuuteen.


Lisätietoja:

Jenna Tikkanen, 050-3367357 jenna.tikkanen@lavlier.fi

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi