Lavliér -pyykkietikka on täällä!

Lavliér -pyykkietikka on täällä!

Kotimaista eko-luksusta pyykinpesuun

"Itsehän rakastan puhtaan pyykin tuoksua ja aika harkiten otan mitään uusia tuotteita käyttöön. Sama vanha Arielin liila ja Softenin keltainen ovat kulkeneet mukana jo vuosia. Vaihtoehtoisten huuhteluaineiden maailman tutustuin vasta muutama vuosi sitten ystävälta joululahjaksi saadun itse tekemän Bergamotin tuoksuisen pyykkietikan kautta. Tuote jäi välittömästi käyttöön. Joten tämän ystävältä saadun lahjan ja teidän toiveiden siivittämänä lähdimme suunnittelemaan pyykkietikan tuomista mallistoomme. Vaatimuksena tälle tuotteelle oli kotimaisuus, laatu, ympäristöystävällisyys, käytönnöllisyys, uniikki tuoksu, esteettisyys ja monen budjetille sopiva. Joten, jos niinkin arkiseen asiaan kuin pyykinpesemiseen voi lisätä ripauksen kotimaista arjen eko-luksusta, niin se on tässä.” - Jenna Tikkanen, Lavliérin perustaja


Saammeko esitellä,


Lavliér -After The Rain Laundry Vinegar


Lavliér After the Rain -pyykkietikka on suunniteltu tuomaan kankaisiin pehmeyttä ja sileyttä, joka tuntuu miellyttävältä iholla. Tuotteen luonnollinen koostumus ei ainoastaan poista hajuja, vaan antaa myös vaatteillesi lempeän ja virkistävän tuoksun. Pyykkietikka toimii huuhteluaineena raikastamalla sekä pyykin että pesukoneen. Etikka poistaa epämiellyttäviä hajuja (esim. hienhaju treenivaatteissa) ja sähköisyyttä. Pyykkietikka antaa pyykille raikkaan tuoksun, ilman että vaatteisiin jää etikan hajua. Suomessa valmistettu pyykkietikka on ympäristöystävällisempi vaihtoehto verrattuna kaupallisiin huuhteluaineisiin. Tuote sopii kaikille kankaille, se on sulfaatiton, vegaaninen, luonnostaan helposti biohajoava eikä se sisällä väriaineita.

Käyttö: Pyykkietikkaa käytetään huuhteluaineen tavoin, annostele 3-4 rkl pesukoneen huuhteluainelokeroon.


After The Rain -tuoksu 


After The Rain tuoksu on kuin sateen suuteleman puutarhan raikas ja elvyttävä tuoksu joka tarjoaa aistikkaan pakomatkan seesteiseen ja raikkaaseen luontoon. Se avautuu virkistävillä eukalyptuksen ja koivun tuoksunuoteilla, jota täydentää märän ruohon täyteläiset ja hedelmäiset vivahteet, joka yhdessä luovat tunnelman luonnosta, joka kukkii sateen jälkeen.


15,90 € / 500 ml 

Valmistettu Suomessa

Saatavilla verkkokaupastamme ja ihan pian valikoiduilta jälleenmyyjiltä ympäri suomen!

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi