AFTER THE RAIN pyykkietikka 500 ml

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Kotimaista eko-luksusta pyykinpesuun!

15,90 €
Toimitus 1-3 arkipäivää
Tuotekuvaus

Lavliér After the Rain -pyykkietikka on suunniteltu tuomaan kankaisiin pehmeyttä ja sileyttä joka tuntuu miellyttävältä iholla. Pyykkietikka toimii huuhteluaineena raikastamalla sekä pyykin että pesukoneen. Etikka poistaa epämiellyttäviä hajuja (esim. hienhaju treenivaatteissa) ja sähköisyyttä. Pyykkietikka antaa pyykille raikkaan tuoksun, ilman että vaatteisiin jää etikan hajua. Suomessa valmistettu pyykkietikka on ympäristöystävällisempi vaihtoehto verrattuna kaupallisiin huuhteluaineisiin. Tuote sopii kaikille kankaille, se on sulfaatiton, vegaaninen, luonnostaan helposti biohajoava eikä se sisällä väriaineita.

After The Rain -tuoksu on kuin sateen suuteleman puutarhan raikas ja elvyttävä tuoksu joka tarjoaa aistikkaan pakomatkan seesteiseen ja raikkaaseen luontoon. Se avautuu virkistävillä eukalyptuksen ja koivun tuoksunuoteilla, jota täydentää märän ruohon täyteläiset ja hedelmäiset vivahteet, joka yhdessä luovat tunnelman luonnosta, joka kukkii sateen jälkeen.


Pakattu kauniiseen 500 ml läpinäkyvään pulloon mattavalkoisin yksityiskohdin. Kätevä keinukorkki mahdollistaa tuotteen käyttämisen ilman korkin kierittämistä.

Käyttöohje: Pyykkietikkaa käytetään huuhteluaineen tavoin, annostele 3-4 rkl pesukoneen huuhteluainelokeroon.

500 ml 

Valmistettu Suomessa


Ainesosat:

Etikkahappo <10%, vesi, hajusteet.