Huonetuoksu SEASIDE 100 ml

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Laadukkaista tuoksuöljyistä valmistettu Lavliér Seaside-Huonetuoksu vangitsee virkistävän merituulen ja auringon kastelemien rantojen olemuksen.

27,90 €
Toimitus 1-3 arkipäivää
Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Kuljeta aistisi rauhallisille rannoille Lavliér Seaside-huonetuoksun avulla, joka vangitsee virkistävän merituulen ja auringon kastelemien rantojen olemuksen. 

Laadukkaista tuoksuöljyistä valmistettu Lavliér Seaside-huonetuoksu tarjoaa paitsi aromaattisen kokemuksen myös tyylikkään lisän sisustukseen.

Kun huonetuoksu asetetaan paikalleen, huone täyttyy välittömästi merellisistä raikkaista ja virkistävistä tuoksun sävyistä. 

Ajan kuluessa tuoksun sydän avautuu, jossa on ripaus merenrannan luonnon elementtejä kuten ajopuuta ja lehtivihreää joka luo harmonisen tasapainon raikkauden ja maanläheisen viehätyksen välille.


100 ml

Valmistettu Suomessa


Käyttöohje: Avaa korkki, laita pakkauksen mukana tulleet tikut pulloon, niin tuoksu alkaa levitä muutamassa tunnissa. Mitä useamman tikun laitat, sitä voimakkaampi tuoksu.     

Ainesosat: 3-Methoxy-3-Methyl-1- Butanol, Propylene Glycol, Natural Essential Oils, Parfum, Linalol.  

VAROITUS: Silmiä voimakkaasti ärsyttävä. Sisältää linaloolia.Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN, huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jos silmä-ärsytys jatkuu, hakeudu lääkäriin.