Kuorintasuola SEASIDE 300 g

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Lavliér Seaside- vartalonkuorintasuola on ylellinen kuorintatuote, joka tuo esiin säteilevän ja samettisen pehmeän ihon.

22,90 €
Toimitus 1-3 arkipäivää
Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Vegaaninen Lavliér Seaside- vartalonkuorintasuola on ylellinen kuorintatuote, joka tuo esiin säteilevän ja samettisen pehmeän ihon. 


1. Ylellinen tuoksu:

Seaside on mieleenpainuva ja lumoava tuoksu, joka vangitsee tuulen pyyhkäisemän rannikkomaiseman olemuksen. Tämä ainutlaatuinen tuoksukokemus alkaa raikkaan merisuolan tuoksulla, joka vie sinut välittömästi karuille rannoille, jossa meri kohtaa maan. Tuoksu avautuu hienovaraisella sekoituksella merellisiä sävyjä, jotka muistuttavat virkistävää merituulta, jossa on vivahteita lämpimästä puusta, ja lehtivihreästä.


2. Hellävarainen kuorinta:

Kuorivana ainesosana toimii hienojakoinen suola, joka poistaa kuolleita ihosoluja hellästi ja tuo esiin sileämmän ja säteilevän ihon. Kuorinta ei ainoastaan vaan kuori ihoa vaan myös tehostaa verenkiertoa, jolloin iho näyttää terveeltä ja hehkuvalta.


3. Ravitseva koostumus:

Seaside vartalonkuorintasuola on valmistettu huolella, ja se sisältää jojobaöljyä, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Kuorinnan ja kosteutuksen yhdistelmä jättää ihosi pehmeäksi sekä raikkaan tuoksuiseksi.


4. Tyylikäs pakkaus:

Lavliér Seaside -vartalokuorintasuolan tyylikäs pakkaus tuo kylpyhuoneeseen ripauksen hienostuneisuutta. 


300 g

Valmistettu Suomessa


Ainesosat: Sodium Chloride, Isopropyl Myristate, Cocos Nuficera (Coconut) Seed oil, Simmondsia Chinesis (Jojoba) Seed Oil, Glyseryl Stearate (Vegan), Coceth-10, Cocamide Dea, Parfum, Terpineol, Caryophyllene, BHT.