Lahjasetti SEASIDE

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Lavliér Seaside lahjasetti on harkitusti kuratoitu kokoelma ihonhoito- ja kodin tuotteita.

96,90 €
Toimitus 10-14 arkipäivää
Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Lavliér Seaside lahjasetti on harkitusti kuratoitu kokoelma ihonhoito- ja kodin tuotteita, merellisessä Seaside tuoksussa. Tämä kauniisti paketoitu lahjasetti sopii täydellisesti lahjaksi tai itselle.

Lavliér Seaside lahjasetti sisältää seuraavat tuotteet:


1. Lavliér Seaside Huonetuoksu 100 ml:

Lavliér Seaside huonetuoksu tuo mieleen raikkaan merituulen ja auringon kastelemien rantojen olemuksen. Huonetuoksun kaunis mattavalkoinen lasipullo ja luonnonväriset tikut tuovat ylellisyyttä tilaan. Uppoudu virkistävään ja rauhoittavaan ilmapiiriin, kun huonetuoksu vapauttaa hienovaraisesti raikkaan merellisen tuoksunsa tilaan.


2. Lavliér Seaside Tuoksukynttilä 150 g

Lavliér Seaside tuoksukynttilä on valmistettu ensiluokkaisesta vahasta ja se palaa puhtaasti ja tasaisesti. Tuoksukynttilän liekki välkkyy kauniisti tässä mattavalkoisessa lasissa antaen lämpimän hehkun mihin tahansa tilaan. Seaside tuoksu tuo tilaan raikkaan tuulahduksen merellisiä sävyjä.


3. Lavliér Seaside Hand & Body Nestesaippua 500 ml:

Lavliér Seaside nestesaippua on valmistettu laadukkaista aineosista. Se sopii käytettäväksi sekä käsienpesuun että vartalolle jättäen iholle virkistävän merituulen tuoksun. Nestesaippua vaahtoaa miedosti sekä se jättää kosteutetun tunteen.


4. Lavliér Seaside Palasaippua 120 g.

Laadukkaista ainesosista, perinteisellä tavalla Suomessa valmistettu saippua luo runsaan ja kermaisen vaahdon, joka puhdistaa hellävaraisesti ja tarjoaa samalla virkistävän kokemuksen. Ravitseva koostumus jättää ihosi puhdistetun ja virkistyneen olon, ja se tuoksuu vienosti merenrannan virkistävältä tuoksulta. 

5. Lavliér Seaside kuorintasuola 300 g.

Vegaaninen Lavliér Seaside- vartalonkuorintasuola on ylellinen kuorintatuote, joka tuo esiin säteilevän ja samettisen pehmeän ihon. 


Tyylikäs pakkaus:

Kaikki tuotteet on kauniisti pakattu tyylikkääseen lahjapakkaukseen, joka on koristeltu kauniilla nauhalla. Lavliér Seaside- lahjasetti on ylellinen, kattava ja hemmotteleva lahjapakkaus merellisessä tuoksussa päivittäiseen ihonhoito- ja rentoutumisen hetkiin.