Huonetuoksu WHITE BLOOM 100ml

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Lavliér White Bloom -huonetuoksu on valkoisten kukkien inspiroima herkkä ja piristävä tuoksu.

27,90 €
Toimitus 1-3 arkipäivää
Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Lavliér White Bloom -huonetuoksu on yhdistelmä ajatonta tyylikkyyttä ja valkoisten kukkien inspiroimaa herkkää ja piristävää tuoksua, joka luo puhtauden ja hienostuneisuuden ilmapiirin, joka viipyy ilmassa.

Kun asetat huonetuoksun valitsemaasi tilaan, huoneen syleilee lempeästi kukkivan Jasmiinin raikas ja ilmava tuoksu. Tuoksu tuo mieleen kuvan koskemattomista valkoisista terälehdistä, jotka tuovat ilmaan tyyneyden ja rauhallisuuden tunteen.

Tuoksun sydämessä on hienovaraisia kookospähkinän vivahteita ja lämmintä Nerolia, jotka yhdessä lisäävät kukkaisen makeuden ja eleganssin kerroksia. Tämä herkkä yhdistelmä luo kiehtovan tuoksun, joka parantaa yleistä tunnelmaa ripauksella luonnon kauneutta.

Laadukkaista tuoksuöljyistä valmistettu White Bloom -huonetuoksu vapauttaa tuoksua jatkuvasti ja hienovaraisesti. Huonetuoksun minimalistinen ja elegantti muotoilu tuo sisustukseesi ripauksen hienostuneisuutta, mikä tekee siitä sekä aistillisen että visuaalisen nautinnon.


100 ml              

Valmistettu Suomessa   

                                  

Käyttöohje: Avaa korkki, laita tikut pulloon, niin tuoksu alkaa levitä muutamassa tunnissa. Mitä useampi tikku, sitä voimakkaampi tuoksu.      

Ainesosat: 3-Methoxy-3-Methyl-1- Butanol, Propylene Glycol, Natural Essential Oils, Parfum.

VAROITUS: Silmiä voimakkaasti ärsyttävä. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN, huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jos silmä-ärsytys jatkuu, hakeudu lääkäriin.