Kuorintasuola WHITE BLOOM 300 g

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Lavliér White Bloom- vartalonkuorintasuola on ylellinen kuorintatuote, joka tuo esiin säteilevän ja samettisen pehmeän ihon.

22,90 €
Toimitus 1-3 arkipäivää
Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Vegaaninen Lavliér White Bloom- vartalonkuorintasuola on ylellinen kuorintatuote, joka tuo esiin säteilevän ja samettisen pehmeän ihon. Uppoudu valkoisten kukkien inspiroimaan White Bloomin herkkään tuoksuun, joka luo spa-elämyksen, joka virkistää sekä kehoa että mieltä.


1. Ylellinen tuoksu:

Kun avaat purkin, ilmaan levittäytyy raikas ja ilmava, kukkivan jasmiinin tuoksu, jota täydentää elegantti kookos ja lämmin neroli. Tuoksu vangitsee koskemattomien valkoisten terälehtien olemuksen, jotka luovat pohjan seesteiselle ja piristävälle kuorinnalle.


2. Hellävarainen kuorinta:

Kuorivana ainesosana toimii hienojakoinen suola, joka poistaa kuolleita ihosoluja hellästi ja tuo esiin sileämmän ja säteilevän ihon. Kuorinta ei ainoastaan vaan kuori ihoa vaan myös tehostaa verenkiertoa, jolloin iho näyttää terveeltä ja hehkuvalta.


3. Ravitseva koostumus:

White Bloom vartalonkuorintasuola on valmistettu huolella, ja se sisältää luonnon kaakaovoita ja kookosöljyä, jotka ravitsevat ja kosteuttavat ihoa. Kuorinnan ja kosteutuksen yhdistelmä jättää ihosi pehmeäksi sekä hennon valkoisten kukkien tuoksuiseksi.


4. Tyylikäs pakkaus:

Lavliér White Bloom Body Scrub -vartalokuorintasuolan tyylikäs pakkaus tuo kylpyhuoneeseen ripauksen hienostuneisuutta. 


Hemmottele itseäsi White Bloom vartalonkuorintasuolan ylellisellä kokemuksella ja anna herkän tuoksun ja ravitsevan koostumuksen tehostaa ihonhoitohetkiäsi.


300 g

Valmistettu Suomessa


Ainesosat: Sodium Chloride, Isopropyl Myristate, Cocos Nuficera (Coconut) Seed oil, Theobroma Cacao Seed Oil (Cocoa Butter) Glyseryl Stearate (Vegan), Coceth-10, Cocamide Dea, Parfum, BHT.