Lahjasetti WOODNESS

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Lavliér Woodness-lahjasetti on kattava ja ylellinen kokoelma ihonhoito- ja kodintuotteita.

96,90 €
Toimitus 1-3 arkipäivää
Tuotekuvaus

Harkitusti kuratoitu Lavliér Woodness lahjasetti on kokoelma ihonhoito- ja kodin tuotteita seesteisessä Woodness -tuoksussa, jossa yhdistyy metsän maanläheiset ja puumaiset tuoksut luoden ylellisen kokemuksen.


Lahjasetti sisältää seuraavat tuotteet:


1. Lavliér Woodness -Huonetuoksu 100 ml.

Laadukkaista tuoksuöljyistä valmistettu Lavliér Woodness -huonetuoksu tarjoaa tuoksullaan rentoutumisen paratiisin. Huonetuoksun minimalistinen muotoilu tuo sisustukseen ripauksen hienostuneisuutta, mikä tekee siitä paitsi aistillisen nautinnon myös tyylikkään lisän mihin tahansa huoneeseen.


2. Lavliér Woodness -Tuoksukynttilä 150 g

Suomessa ensiluokkaisesta vahasta valmistettu Lavliér Woodness -tuoksukynttilä tarjoaa puhtaan ja tasaisen palamisen, jolloin liekki palaa kauniisti ja antaa lämpimän hehkun. 


3. Lavliér Woodness Hand & Body Nestesaippua 500 ml

Tämän Lavliér Woodness Hand & Body Wash -nestesaippuan laadukas koostumus takaa perusteellisen ja hellävaraisen puhdistuksen. Vaahto poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet ja jättää iholle virkistyneen ja elvyttävän tunteen. Kosteuttavilla ainesosilla rikastettu pesuaine ravitsee ihoa ja tekee ihosta pehmeän.


4. Lavliér Woodness Palasaippua 120 g

Suomessa laadukkaista raaka-aineista valmistettu Lavliér Woodness -palasaippua vaahtoaa runsaaksi ja kermaiseksi vaahdoksi, joka takaa perusteellisen ja hemmottelevan puhdistuksen. Saippuan ravitsevat ominaisuudet jättävät iholle virkistyneen ja kosteutetun tunteen.

5. Lavliér Woodness vartalonkuorintasuola 300 g

Vegaaninen Lavliér Woodness- vartalonkuorintasuola on ylellinen kuorintatuote, joka tuo esiin säteilevän ja samettisen pehmeän ihon. 


Tyylikäs pakkaus:


Lavliér Woodness-tuoksusarjan tuotteet on pakattu kauniiseen ja ylelliseen lahjapakkaukseen jota koristaa kaunis musta satiini nauha. Sopii täydellisesti lahjaksi tai itselle hemmottelu hetkiin.