Nestesaippua WOODNESS 500 ml

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Vegaaninen Lavliér Woodness Hand & Body Wash -nestesaippua tarjoaa arkeen ylellisen ja virkistävän kokemuksen.

16,90 €
Toimitus 1-3 arkipäivää
Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Lavliér Woodness Hand & Body Wash -nestesaippua on huolella kehitetty laadukas koostumus joka takaa perusteellisen ja hellävaraisen puhdistuksen sekä käsille että vartalolle.


1. Maanläheinen tuoksu:

Woodness on täyteläinen ja lämmin yhdistelmä setripuun ja santelipuun tuoksua, joka muistuttaa kävelyretkeä auringonpaisteisen metsän halki. Tuoksun puumaiset elementit luovat harmonisen ja maadoittavan ilmapiirin.


2. Puhdistava ja ravitseva:

Woodness nestesaippuan laadukas koostumus takaa perusteellisen ja hellävaraisen puhdistuksen. Vaahto poistaa epäpuhtaudet ja jättää iholle virkistyneen tunteen. Kosteuttavilla ainesosilla rikastettu nestesaippua ravitsee ihoa, ehkäisee kuivumista ja edistää pehmeää ja joustavaa tunnetta.


3. Aistien herkkua:

Lavliér Woodness Hand & Body nestesaippua muuttaa päivittäisen puhdistus hetken aistien iloksi. Tuoksuva nestesaippua ei ainoastaan puhdista, vaan myös viipyy ja antaa hienovaraisen tuoksun, joka säilyy mukanasi koko päivän.


4. Muotoilu:

Lavliér Woodness Hand & Body nestesaippua on sijoitettu tyylikkääseen ja minimalistiseen pumppupulloon, joka tuo kylpyhuoneeseesi tai ihonhoitoihisi ripauksen hienostuneisuutta. 


Lavliér Woodness Hand & Body Wash on enemmän kuin puhdistava tuote; se on kutsu kokea luonnon maadoittava tuoksu, joka tekee jokaisesta pesusta hetken hemmottelua.


500ml

Valmistettu Suomessa.

Tuote on vegaaninen, luonnostaan helposti biohajoava eikä sisällä väriaineita.


Ainesosat: Aqua (water), Decyl Glucoside, Cocamidepropyl Betaine, Glyceryl Caprylate / Caprate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum, Cedarwood (Juniperus Virginiana) Oil, Tetrasodium Glutamate Diacetate.