Nestesaippua SEASIDE 500 ml

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Puhdistavilla ja kosteuttavilla ainesosilla rikastettu Vegaaninen Seaside Hand & Body Wash jättää iholle virkistävän ja hienovaraisen tuoksun.

16,90 €
Toimitus 1-3 arkipäivää
Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Vegaaninen Lavliér Seaside Hand & Body nestesaippua on huolellisesti Suomessa valmistettu pesuneste jossa yhdistyvät raikkaat merelliset tuoksut, Setripuun maanläheinen lämpö ja lehtivihreä.


1. Rannikon tuoksu:

Uppoudu meren raikkaaseen ja virkistävään tuoksuun. Seaside Hand & Body Wash- nestesaippua vangitsee raikkaan merituulen olemuksen ja tarjoaa meren tuulahduksen jokaisella käyttökerralla.


2. Puhdistava ja virkistävä:

Annostele pieni määrä käsiin tai vartaloon. Hellävarainen vaahto puhdistaa tehokkaasti, poistaa epäpuhtaudet ja jättää iholle virkistyneen tunteen.


3. Kosteuttava koostumus:

Tämä kosteuttavia ainesosia sisältävä käsi- ja vartalonpesuaine ravitsee ihoa ja edistää pehmeää, sileää tunnetta. Nauti puhdistushetkistä tinkimättä kosteutuksesta.


4. Ihanteellinen jokapäiväiseen käyttöön:

Tämä päivittäiseen käyttöön sopiva käsi- ja vartalonpesuaine sopii täydellisesti arjen ihonhoitoon. Käytitpä tuotetta sitten aamusuihkussa tai nopeaan käsienpesuun päivän mittaan, se jättää viipyilevän vivahteen merenrannan raikkaasta tuoksusta.


6. Tyylikäs pakkaus:

Tyylikäs pakkaus tuo viehätystä kylpyhuoneeseesi tai keittiöön. Lavliér Seaside Hand & Body Wash-nestesaippua ei ainoastaan virkistä aistejasi, vaan myös täydentää tilaasi esteettisyydellään.

 

500 ml.

Valmistettu Suomessa.

Tuote on vegaaninen, luonnostaan helposti biohajoava eikä sisällä väriaineita.


Ainesosat: Aqua, Decyl Glucoside, Cocamidepropyl Betaine, Glyceryl Caprylate / Caprate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum, Linalol, Tetrasodium Glutamate Diacetate.