Tuotteet

Lavliér tuotteisiin kuuluu kotimaiset, laadukkaista raaka-aineista valmistetut palasaippuat, nestesaippuat, tuoksukynttilät, huonetuoksut ja kuorintatuotteet.

Voit ostaa myös ihanan Lavliér lahjasetin, joka on saatavilla kolmessa tuoksussa, White Bloom, Seaside ja Woodness.

Tuoksumallisto

 • White Bloom

  White Bloom

  Kukkainen ja makea

  White Bloom on valloittava tuoksusinfonia, joka vie sinut seesteiseen ja kesäiseen puutarhaan, joka on täydessä kukassa. Tuoksun sydämessä on hienovarainen vivahde Jasmiinin puhtaan valkoisia terälehtiä. White Bloom- tuoksun pohjatuoksu jättää pysyvän vaikutelman hienostuneisuudesta hurmaavan Nerolin lämmöllä. Tuoksun kehittyessä kookoksen vivahteet kietoutuvat kauniisti toisiinsa ja tuovat tuoksuun eleganssia ja ripauksen makeutta. Tämä tuoksu vangitsee kesäiseen kävelyretkeen kukkaparatiisissa, jossa ilma on täynnä puhtaiden, koskemattomien kukkien huumaavaa tuoksua. White Bloom -tuoksu ei ole pelkkä tuoksu; se on matka ajattoman kauneuden ja rauhallisuuden maailmaan, joka jättää jälkeensä lähtemättömän jäljen puhdasta, kukkaista autuutta. Anna itsesi vaipua White Blomin ylevään viehätykseen.

 • Seaside

  Seaside

  Raikas & merellinen

  Seaside on mieleenpainuva ja lumoava tuoksu, joka vangitsee tuulen pyyhkäisemän rannikkomaiseman olemuksen. Tämä ainutlaatuinen tuoksukokemus alkaa raikkaan merisuolan tuoksulla, joka vie sinut välittömästi karuille rannoille, jossa meri kohtaa maan. Tuoksu avautuu hienovaraisella sekoituksella merellisiä sävyjä, jotka muistuttavat virkistävää merituulta, jossa on vivahteita lämpimästä puusta, ja lehtivihreästä. Näiden elementtien yhteispeli tuo mieleen mielikuvia auringon valkaisemasta, rantaan huuhtoutuneesta puusta, jonka aurinko ja meri ovat pehmentäneet ajan myötä. Seaside-tuoksu muistuttaa rannikon rauhasta ja luonnon kestävästä kauneudesta. Täytä tilasi Seasiden rauhoittavalla ja maadoittavalla tunnelmalla ja anna meren ja puun vivahteiden viedä sinut rannikon rauhaan.

 • Woodness

  Woodness

  Maanläheinen & mausteinen

  Woodness on rikas ja kutsuva tuoksu, joka ympäröi aistisi luonnon lämmön ja hienostuneisuuden lohdullisella syleilyllä. Tuoksu avautuu Seetripuun ja aromaattisen Santelipuun tuoksuilla, ja se luo välittömästi kodikkaan tuttuuden tunteen. Alkutuoksu muistuttaa takan lohdullista ropinaa, joka luo kutsuvan tunnelman. Woodness -tuoksun hienovarainen sekoitus Setripuuta ja Santelipuuta, luovat kokonaisuuteen kermaisen ja maanläheisen pohjatuoksun. Tämä pohjatuoksu antaa pysyvän vaikutelman, joka on sekä aistillinen että maadoittava ja muistuttaa metsän sydämessä sijaitsevaa viihtyisää mökkikylää. Woodness on enemmän kuin pelkkä tuoksu; se on tuoksullinen matka auringonpaisteisen metsän sydämeen. Anna puun ja mausteiden kutsuvien tuoksunuottien luoda tiloihisi mukavuuden ja rauhallisuuden tyyssija, joka kutsuu sinut rentoutumaan ja paistattelemaan luonnon lämmön rauhoittavassa syleilyssä.